Vepřové maso s kapustou a mrkví
30. srpna 2010
Přemýšlela jsem co uvařím pro syna a co s kapustou krom polévky a závitků, tak jsem se rozhodla, že uvařím toto jednoduché jídlo. Bylo to moc dobré, určitě zopakujeme.
Recept
Vepřové maso, kapusta, mrkev, cibule, drcený kmín, sůl, hladká mouka
Na oleji osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme vepřové maso nakrájené na nudličky nebo na kostky a opečeme. Podlijeme vodou, přidáme sůl a drcený kmín a dusíme maso do poloměkka. Pak přidáme mrkev nakrájenou na kolečka a půlkolečka a na proužky nakrájenou kapustu a dusíme dále do měkka. Když je zelenina i maso měkké zahustíme hl. moukou s vodou.
My jsme si k tomu dali vařené brambory.
1 komentářů:
Úplně jsem zapomněla napsat, že tohle báječné a jednoduché jídlo, jsem uvařila minulý týden. Obě jsme si s Lucinkou moc pochutnaly a ještě nám zbyly dvě porce do mrazáku.
Okomentovat