Zpráva pro odběratele - sezóna 2012

11. června 2012

S paní farmářkou jsme se dohodly, že pro letošní sezónu budeme moci navýšit počet odběratelů. S touto oficiální zprávou jsme trochu čekaly, hlavně z důvodů dlouhodobého sucha panujícího téměř od konce zimy. Konečně začalo pršet, a již částečně vzrostlá zelenina se postupně vzpamatovává. Nějaké ztráty prý jsou, ale nejvíce utrpěla jarní zelenina - saláty, ředkvičky, špenát apod.
S ohledem na počet registrovaných odběratelů a možnosti jednorázové sklizně, jsme se s paní farmářkou dohodly na utvoření dvou skupin odběratelů. Každá skupina bude mít vlastní termíny odběru - rozpis ZDE (záložka Info pro odběratele).
Skupina A bude sestávat z prvních registrovaných odběratelů, a bude u ní probíhat vše dle našich podmínek.
Skupina B bude sestavena převážně z náhradníků, s vyhrazenou podmínkou, že v případě nedostatku zeleniny budeme nuceni některé termíny této skupině zrušit.
Paní farmářka prozatím tento scénář nepředpokládá, ale tuto podmínku si pro jistotu dáváme my. Nikdo neví jaké počasí přinese léto, a tak abyste se pak zbytečně nezlobili a s touto nepříjemnou možností, která může nastat, tak trochu počítali. Doufáme však, že to nebude třeba a všichni se budeme těšit z pěkné a čerstvé zeleniny až do konce sezóny.

0 komentářů:

Okomentovat

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP